Batteritävling

Jag och Peter har beställt olika modeller av fetare batterier. Efter 10mila fick jag med mig lite av Peters utrustning hem. Det första jag var tvungen att göra så klart var att sätta båda våra batterier på laddning för att rigga en liten tävling 🙂 Jag kan säga att när tävlingen var över begärde jag votering… Så vi körde ett varv till… Inte mycket nytta med det, mina batterier fick så mycket pisk så det inte var sant! Mina batterier var återladdade och inlagda i hyllan innan Peters gav upp 🙂
Mina hette Newnow och skulle vara 20000 mAh och Peters EC-Tecnology 22400 mAh… Och ändå skilde det så mycket…

Nedan är tiden som de kunde hålla igång en Rasp3:a utan modem. 2 tester med varje batteri. hh:mm.
Mina
28:23
26:22

Peters
45:20
47:42

Det blev till att beställa ett sånt här med cred och tack till Bo Karlsson och OK Skogsfalken som donerat 500 kr, stort tack för den!! Pengarna går tillbaka till orienteringsvärlden 🙂
http://www.ebay.co.uk/itm/EC-Technology-22400mAh-Power-Bank-Ultra-High-Capacity-External-Battery-3-USB-Out-/252918705294?hash=item3ae3212c8e:g:bjgAAOSwdjNZCpGb

//Oskar

5 tankar kring ”Batteritävling

 1. Samuel Henriksson

  Hittade du inget ”dopat” batteri på mer mAh…
  Tänk att ROCarna blivit en materialsport ?

  Svara
  1. Oskar Berg Inläggsförfattare

   Hehehe! Jag hade med mig MC-batteriet, men använde det faktiskt aldrig 🙂 Gav upp efter 2 dygn när jag testade det… Orkade inte vänta ut det 🙂
   Någon som sett större batterier? 🙂

   Svara
 2. Chris

  Våra vänner i m.nu har ett fint litet USB nätinstrument. Visar strömmen. Sen är det bara att räkna lite. När det gäller själva mätningen så gör ”Mini-call home” att man inte behöver att vara vaken. Kan bara läsa av loggen då och då ;-). Kom ihåg lord Kelvins ord. ”In God we trust, for everything else we measure”.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.