månadsarkiv: augusti 2016

WOC

Jaha, då är VM över. Vilken underbar vecka i Strömstad! Själv var jag där som IT-coach via SOFT tillsammans med Åke Larsson. Alla la verkligen ner ett fantastiskt arbete och allt var en succé! Jättekul verkligen! Själv behövde jag knappt göra någonting då alla andra var så duktiga! Jag högg in där det behövdes, och ironiskt nog för en IT-coach så hjälpte jag till att skriva ut start- och resultatlistor samt häfta upp pappersresultat 🙂 Skriva ut och häfta upp pappersresultat… det har jag inte gjort på 4 år 🙂 Det var ett antal personer som hade rätt kul åt det och jag kunde ju inte annat än instämma i den muntra stämningen 🙂
Under veckan fick jag också tid att hjälpa Åke att få in stöd för hans D-link-modem på ROC:en. Av någon anledning ställde det sig i disablat läge som default… Vad ska man då med ett modem till tänker jag… Men nu funkar det i kommande version 6.4. Det kommer även stöd för millisekunder på önskemål av Sportident i Sverige och England. Dock har SI-enheterna bara stöd för 1/256 sekund, inte 1/1000. Så det är en upplösning på ca 4 millisekunder.
Så är man åter i de vanliga rutinerna och my day time job är igång igen 🙂
Nästa event för mig blir som IT-coach på de 2 SM-helgerna.
//Oskar

Batteri

Jag tog hem ett nytt batteri från Ebay då det äntligen verkar komma lite större USB-batterier! Jag chansade på detta batteri:
http://www.ebay.co.uk/itm/151577623916
…det visade sig vara en bra chansning. Batteriet höll i 20 timmar med ett 4g-modem på en Raspberry 3 mot 10 timmar med det vanliga 10 Ah-batteriet som jag kör med.
Dessutom kostade batteriet endast 200 kr! Det får bli ett par såna till tror jag 🙂
//Oskar