Första sidan

Som många av er har märkt så har första sidan för ROC:ens webb blivit slöare och slöare. Det tog upp till en halv minut för mig att ladda den. Det berodde på en historiktabell med callhomes som var väldigt stor. Jag har nu lagt ett script som rensar denna tabell på allt som är äldre än 1 månad, fast den sparar de 10 senaste callhome oavsett.

Nu är sidan nere i 5-6 sekunder att ladda. Har även fixat en optimering i koden i nya versionen som inte är släppt ännu. Det går att göra mer, men med den begränsade tid jag har nu (semester) så nöjde jag mig med att 5-6 sekunder är ok 🙂

Mvh Oskar

4 tankar kring ”Första sidan

 1. Felix

  Uppskattat 🙂
  hade en hel bekymmer med det i helgen när vi även stod i ett område med dålig täckning…

  Svara
 2. Per Lengquist

  Vi använde RoC på Medel SM och är imponerade och tacksamma för det arbete som ni har lagt ned. Det bara funkar och funkar!
  Vi körde följande onlinekontroller:
  4 st med RoC och Net1-modem.
  1 st med RoC och cat5-kabel och SIRAP.
  1 st med RoC och 3G modem för check vid starten.
  1 st med partråd och samlingsbox.
  RoC var lättanvända och fungerade helt felfritt. Hatten av för bröderna Berg!!

  Svara
  1. Oskar Berg Inläggsförfattare

   Vad kul att höra Per! Var till och med tvungen att visa för frugan min som varje kväll får sitta bredvid mig och min laptop 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.