Sprint DM Halland 2013

Jaha, då har man kört Sprint DM och Halmstad CityOrientering. Första start för Sprint DM klockan 10 och mass-start för Halmstad CityOrientering kl 11:30 samt 12:00. En liten utmaning att köra 2 tävlingar så tätt inpå varandra… 2 OLA servrar igång samtidigt på servern och sen gällde det att direktanmälan och sekretariatet höll tungan rätt i munnen och körde med rätt OLA-klient 🙂

Hur gick det för ROC:arna då? Jorå, vi hade 3 onlinekontroller med dubbla enheter på varje. Eftersom jag bara hade 2 USB-hubbar så blev det 4 stycken ROC:ar. Jag testade att ge dem direkt till kontrollutsättarna. Inga som helst problem, de löste uppgiften galant och såg till att montera dem så att de inte skulle springas sönder av löparna. ROC:arna rapporterade in stämplingar på löpande band och speakern rabblade löpare och tider på löpande band 🙂 Radiokontrollernas resultat rapporterades även på 46″ TV-skärmar på arenan. Halmstad OK mfl äger 10 stycken skärmar som finns att hyra om ni känner för det (reklampaus) 🙂 Resultaten las även ut live på internet på:
http://www.olresultat.se/hco/
http://www.olresultat.se/dmsprinthalland/

Vid starten på Galgberget hade de start och check online. Start online lyckades få mottagning medan check online aldrig lyckades få mottagning tyvärr. Enligt startpersonalen så var det nära noll i mottagning vid starten. Är det dags att blanda sig i banläggningen redan på planeringsstadiet så man har mobiltäckning på alla punkter där man vill vara online?

Antalet ROC:ar som är registrerade är nu uppe i 20! Antalet klubbar som har ROC:ar är 8! Allt detta utan någon som helst reklam 🙂 Kul!! Vilken respons!

Samtal pågår också med SportSoftware om att lägga in stöd för ROC i OE. Håll tummarna ni som använder OE av senaste version och som vill köra ROC.

//Oskar

1 tanke kring ”Sprint DM Halland 2013

  1. Christoffer Ohlsson

    Hej
    Måste säga att detta är intressant läsning, igår åkte jag till Inet på Torp och köpt en rasp med minneskort och skal, blir att testa nu även om detta inte stöder för OE än, hoppas att Sportsoftware fixar kompletteringen och ger ut stöd 😀

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.