Version 6.9

Då har jag till slut släppt 6.9 med ett antal buggfixar och några nya funktioner.

Nästa steg blir att uppdatera ROCen med den senaste versionen av operativsystemet den rullar på, Raspbian. ROCen rullar på den äldsta versionen av Raspbian som nu längre inte går att uppdatera och få ny firmware på. Därav inget stöd för Raspberry 4 ännu. Det är ett rätt stort jobb att installera ett nytt operativsystem och sedan installera alla beroenden och konfigurera dem som de är i den gamla. Det kräver även vissa ändringar då nya operativet inte beter sig som det gamla i alla lägen.

Ett projekt som pågår parallellt är att konvertera serversidan från ASP till PHP. Delarna mellan ROCen och servern är konverterade och införda i 6.9. Själva gränssnittet på servern passar jag på att göra om helt i PHP för att få det smidigare att jobba med.

//Oskar

2 tankar kring ”Version 6.9

    1. Stefan

      Dragit kilometer efter kilometer med militärens telefontråd för att lösa radiokontroller via samlingsboxar. 😉

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.