Buggfix

Då är version 6.5 släppt. Nu blir min bror glad som slet sitt hår på SM i helgen… Sorry Erik 🙂 Fixat en bugg när man hade 2 stycken SI-enheter inkopplade samtidigt. Den ena ville då inte fungera… Erik la hela torsdagen på detta fast jag hade lösningen klar sen 10mila 🙂 Har bara inte hunnit fixa en release av den ännu. Har haft fullt upp att byta arbetsgivare. Men nu är jag sen 1/6 anställd av Evry. En spännande tid framöver!

Men men… nu tappade jag tråden 🙂 Jag har även lagt till lite nya funktioner. Se i release notes under Ladda ner-fliken. En kul sak är att man kan reboota en ROC via webgränssnittet nu. Om den har nätverkskontakt så klart 🙂 Man ser också bara sina tävlings minicallhome om man är inloggad på en tävling.

Ha det så kul där ute i skogen!

//Oskar

En reaktion på “Buggfix

  1. Stefan

    Hmmm, den buggen märkte vi inte av på Unionsmatchen trots att vi körde 3st SI-enheter i ROC’en på mållinjen. På stafetten fegade vi ut och körde en ROC per SI-enhet i skogen. 3 kontrollpunkter uppkopplade och totalt 7 ROC’ar På förvarningen inför varvning satt det 3 ROC’ar 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.