Miniknat

Många glada kommentarer både under tävlingen och efter tävlingen för diplomen till våra kära miniknatare samt bildspelet på alla miniknatare på en TV i resultattältet blev det 🙂 Kul!!

Sen att jag glömde dra igång liveresultaten under 2 timmar ena dagen kan vi prata tyst om… Det är helt klart dags för en checklista! Mycket att tänka på under kort och intensiv tid!

En annan kul anekdot var andra dagen då vi satte upp en trådlös länk till sista kontrollen… Släpade dit bilbatteri… Satte upp en PC med OLA att ta emot SIRAP-stämplingar… Sen glömde vi konfigurera onlinekontrollen i OLA, humor 🙂 Och speakern sa inget… Hade varit bra med lite feedback där 🙂 Börjar det bli dags för IT-övervakning på en arena…?

Första dagen (natten) försökte vi köra wifi på resultatskärmarna, det slutade i totalt fiasko… Vi tror att det var Accesspunkten som var boven… Då hade vi ändå en rejäl HP 420-AP, proffsgrejer tänkte vi… Men även såna går väl sönder antar jag 🙂 Det blev nätverkskabel resten av helgen 🙂

Glad påsk på er, nu ska jag hem och lägga 2 lastpall med kantsten i trädgården, gott med lite analogt arbete som omväxling!

//Oskar

1 tanke kring ”Miniknat

  1. Stefa

    Det där med onlineresultaten är du inte ensam om.

    Råkade göra samma sak 2009 när klubben hade USM, 1 timme in i tävling på lördagen ringde en mor och undrade om vi hade problem med onlineresultaten. (Hur hon hittade mitt nummer är ju frågan…)

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.