Orienteringshelg

Så har man repat av en orienteringshelg. Möte med WOC 2016 som IT-coach i Munkedal för att sedan ha möte hela söndagen med SOFT och dess IT-coacher. Mycket givande helg måste jag säga!
Direkt så löste vi en ROC-relaterad fråga 🙂 Magnus hade haft ett gäng som testade sina ROCar innan de spelade sin signal, men stämplingen kom ju fram eftersom ROC:en läser av minnet. Sen hade bara en master funkat för den andra hade inte autosend programmerat.
Eftersom Samuel som har gjort ROC-appen även var där så kom vi snabbt fram till att jag ändrade API:et som han anropar och bara ger honom ”riktiga” stämplingar när han kollar om det kommer stämplingar från ROC:en och att jag lägger till en kolumn på webben där det står om stämplingen är en ”riktig” eller läst från masterns minne. Alla fixar blev gjorda under konferensen 🙂
Lite diskussioner om Eventorutvecklingen och OLA-utvecklingen fanns också med på agendan samt hur OLA-utvecklingen ska drivas framgent. Får se vad som kommer ut av det. Vi var rörande överens om att flerdagarsbuggarna måste fixas då alla flerdagars förra året mer eller mindre förstördes resultatmässigt mm.
Alltid kul och givande att komma samman med liksinnade och dela erfarenheter! Fick lite input från IT-coacherna som hade SM förra året då jag ska IT-coacha SM i år. Det verkar som jag även fick Sprint SM nu som delades ut av SOFT nyligen. Även en trevlig orienteringsgala på lördagkvällen var trevlig!

//Oskar

2 tankar kring ”Orienteringshelg

    1. Oskar Berg Inläggsförfattare

      Hmm… känns jobbigt, men nej, inte ännu. Men den är PRIORITERAD!

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.