Ny server

Då har ROCs server flyttat till mitt nya jobb, DH Solutions, som var snälla nog att låta mig hosta servern i deras hostingmiljö. Allt verkar ha gått bra vad jag kan se. Säg till om ni upplever något fel!

//Oskar

9 tankar kring ”Ny server

  1. Magnus

    Då får vi skänka en tacksamhetens tanke till DH Solutions!

    En helt annan fråga: Är det någon som har tips på billiga 3G/4G-modem? Telia har ju fortfarande sitt kontantabonnemang med 0 kr startavgift, men man behöver ju ett modem också. Är deras startpaket för 599 kr det billigaste man kan få tag på?

    Svara
    1. Magnus

      Är modemet operatörslåst? Jag vill helst köra Telia.

      Dessutom inbillar jag mig att det är bra om modemet stödjer 4G, då får man ju ytterligare ett nät och några frekvenser att använda och sannolikheten att någon frekvens har täckning där man befinner sig ökar lite.

      Svara
      1. Oskar Berg Inläggsförfattare

        Jag gillar Telias 4G-modem. Med senaste firmware verkar de fungera i ROC:en, men brorsans äldre av samma modell med äldre firmware funkar inte… Och ingen firmwareuppdatering från Telia… Det negativa är ju dock att ett nytt sånt går loss på 800 kronor…. Känns lite dyrt. Däremot är det snabbt på att koppla upp vilket är underbart när man står i skogen och väntar… Och ja, jag håller med, känns bra med 4g då inte så många har 4g ännu, så det är relativt gott om plats i det nätet…
        Jag köpte mina Telia 3g-modem (10 stycken) på GeKås i Ullared, 100 kr styck inkl lite surf 🙂 Vet inte om de har kvar dem.

        Svara
        1. Christoffer

          Skickade mina föräldrar förra året vid Hallands 3-dagars till Gekås, men de hittade inga och vad de förstod på personalen så hade de slutat att sälja de. Men om någon är där så får man gärna dela mig på denna sida 🙂

          Svara
      2. Felix

        Det är låst till 3. Provade att låsa upp det, lyckades, kunde surfa med ett telia Sim på datorn, men fick inte det att rulla med ROC’en. Så jag håller mig till 3. Verkar i alla fall fungera fint där vi skall ha tävling.

        Svara
        1. Christoffer

          Jag har också lyckats att låsa upp tre e3131 via en amerikansk sida, hade också problem att den kopplade aldrig upp vet inte om de var att det tog en stund innan laddningen tog, testade att byta apn med tres och Telias och helt plötsligt funkade det 🙂

          Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.