Hur kul kan man ha om man är felfri? ;-)

Ja, vad ska jag säga… Bara att erkänna direkt… Under Götalandsmästerskapen fick bror Erik problem med stämplingar som skickades om och om och om och om igen i sina fina ROC 3.0:or. Pinsamt men sant. Tur det var bror som fick problemen 😉

Det som hade hänt var…

1. Jag hade glömt sätta ner en delay i programmet som läser av stämplingar, så den väntade 0,5 sekunder istället för 500 microsekunder. Jag hade snurrat upp den när jag testade och glömt snurra tillbaka den.

2. Och andra sidan var det bra jag hade glömt det, för då visade det sig att om 2 personer stämplade inom 0,5 sekunder och SI-mastern var programmerad i icke extended mode, så las de båda stämplingarna i samma fil och det blev fel när den skickades till servern… Och sen försökte den om och om och om och om igen….

3. Jag hade glömt att när det kom flera stämplingar inom 1 avläsning från SI-mastern så skulle den skicka alla stämplingarna en och en… Nu tog den bara den första och sen ställde den sig och väntade på ny data från SI-mastern, fast det fanns mer att skicka i kö.. = fördröjning av stämplingar samt att de sista inte rapporteras in.

Allt detta är nu åtgärdat och släppt som en uppdatering till 3.1. Bara uppdatera till 3.0 med image som ni laddar hem om ni inte redan har gjort det. Gå sen in på ROC:arna i webgränssnittet och välj att uppdatera dem till 3.1.

Imorgon kommer även en image på 3.1. Då plockar jag bort 3.0-imagen.

Ledsen över strulet!

//Oskar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.