Nya versionen av ROC

God afton!

Nu har jag stängt nya versionen för ändringar och uppstädning pågår för att göra en ren installationsimage. Jag har ju pratat om 2.2 hela tiden, men faktum är att det är så mycket nytt i denna versionen och det finns nästan inte en del som inte är ombyggd, så jag tror helt enkelt jag kallar denna för version 3. Bara så ni vet 🙂 Förmodligen kommer den ut på webben innan helgen är slut. Första (vad jag vet) skarptesten blir Medeltidsdubbeln på Gotland nästa helg, så packa era finaste medeltidskläder och ta en tripp till Gotland nästa helg och hjälp till att testa den 🙂

//Oskar

1 tanke kring ”Nya versionen av ROC

  1. Christoffer

    Vad roligt med en ny version, längtar tills man får testa de nya funktionerna 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.