Så var det dags igen

Dags för mig att rulla vidare. Jag slutar mitt jobb på Advania för andra gången tyvärr, kommer sakna alla härliga arbetskamrater! Från 1 mars arbetar jag på Region Halland som har en av Hallands största IT-miljöer, svårt att motstå detta 🙂

Detta innebär att jag återigen får flytta min blogg och servern för ROCarna. Ikväll har jag börjat med bloggen. Den är nu flyttad till en server på SOFT. Meddela gärna om det är något som inte fungerar!

Någon av de närmaste dagarna kommer även ROCarnas website att flytta.

Med vänlig hälsning Oskar

2 tankar kring ”Så var det dags igen

 1. Christoffer

  Lycka till på det nya jobbet 🙂
  Hoppas att inte roc servern hamnar på samma server som eventor 😉

  Svara
 2. Oskar Berg Inläggsförfattare

  Tack så mycket Christoffer!
  Hahaha, närå, det är inte samma. Vi får väl göra lite prestandatest sen för att se vad den går för 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.