Diskras pga värme

Jaha, då har ROC drabbats av sitt första ofrivilliga avbrott! I eftermiddags tappade jag kontakten med servern. Efter kontakt med min kollega så visade det sig att vi hade haft en kylkille på plats som tyckte det var onödigt med ett reservkylagg när han stängde av ordinarie kyla… Det är varmt i Halmstad och det är mycket skrot i rummet. Värmen exploderade… Och hårdvaran nitade av värmeslag… Hela lagringslösnigen gav upp! Efter ett par timmar så var dock kylan på plats igen och tummarna hölls när hårdvaran skulle startas upp igen. Den hade överlevt! Pjuh! Nu ska jag lägga upp lite bättre backuprutiner till annan disk 🙂
//Oskar

1 tanke kring ”Diskras pga värme

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.