Paus

139 ROC:ar och full fart, härligt! 🙂

Om ni undrar varför det har varit lite tyst på blogen så är det för att jag ska gifta mig i slutet av maj, så det mesta av tiden går nu åt till detta 🙂 (Ja, jo, osså IT-coach åt Silva League förra helgen samt resultatansvarig på Vårruset i Halmstad imorgon. Sen fyller 3/4 av familjen år denna månaden också 🙂 ). Så tyvärr kan jag inte lova att svara på alla mail i den takt jag borde. Återkommer dock rejält i juni igen 🙂 Då är det dags att ladda inför Hallands 3-dagars där jag är sekretariatschef!

Ha det kul där ute i skogarna!

//Oskar

1 tanke kring ”Paus

  1. Chris Bagge

    Har just kört den första tävling med ROC’ar här i Danmark. Själlandsmäterskap långdistans. Två kontroller i skogen ganska långt från arenan (1,1 och 2 km borta). Hade kontrollerat funktionen veckor innan. Begge funkade fint till at börja med, men den närmre slutade plötsligt at skicka hem signaler. När jag körde ut i skogen och försökte återstarta den kunde den inte längre få tag i nätet. Den närmaste mast, stod ungefär 1,5 km från denna ROC, ute i skogen. Den andra ROC’en stod 750 m frå masten. Hade samtidigt ungefär 30 trac-trac enheder ute och springa. Det tål att tänkas på. Vill titta på att använda större antenn på ROC’en.

    //Chris Bagge

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.