Version 3.5

God afton!

Då har jag släppt version 3.5 av ROC:en. Tack till er som har hjälpt mig att testa den!

Nytt nu är att om en ROC startar om så går den igenom backupminnet på SI-mastern de senaste 24 timmarna och kollar om stämplingarna är skickade till servern. Om de inte är skickade så gör den det. På så sätt får man med alla stämplingar om en ROC startar om, tex om man måste rusa ut och byta batteri. Bra så tex radiokontrollsresultatlistor blir fullständiga.

Och ni kanske har sett version dev 4.0 också. Det som är helt nytt i den är stödet för Emits onlinekontroller. Betatest kommer att ske av Jouni i Finland som har bidragit med Emitutrustningen för utvecklingen. Allt är nu klart för test och jag kommer skeppa en komplett ROC dev4.0 till Jouni i början på veckan.

//Oskar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.