Vilken ROC var det nu jag satte vid vilken kontroll?

…den frågan har jag ställt mig på vissa tävlingar när tex en ROC inte rapporterar hem. Då vill jag ju kila ut och kolla vad som är fel. Har bara tävlingen börjat så kan man ju gå in och kolla på stämplingarna. Eller om man har teststämplat… Men om man som jag på en tävling nyligen satte ut den sista ROC:en 15 minuter efter första start så stannade jag inte för att testa den… Och så klart var det en som inte ringde hem….

Men… Nu snart rapporterar ROC:arna hem vilka kodsiffror som är anslutna 🙂 Se exempel nedan.

http://roc.olresultat.se/dev3.3/roc.asp?ActiveMenu=ROC_list&language=svenska

Och ja, den är dynamisk, så tar man bort en master, så rapporteras det till webben också 🙂

//Oskar

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.