Ny version, nya buggar :-)

Ett stort tack till Thomas för att han tog med sig sin ROC som inte funkade till Försvarsmaktsmästerskapen så jag kunde ta en titt på den. Det visade sig att när jag la in funktionen att endast starta avläsning från com-portar som hade något med ”Sportident” i beskrivningar tyvärr glömde att om man har en seriell till USB-konverter så funkade det inte.. Jag ska finurla en lösning. Återkommer. Men som sagt… seriemastrar med konverter funkar alltså inte i version 3.1 då…

//Oskar

2 tankar kring ”Ny version, nya buggar :-)

 1. Jan-Ola Lindberg

  Jag testade den 1/9 en seriel master med USB konverter och det fungerade. Då jag tidigare testade med version 3.0 fick jag ingen data registrerad, däremot gick det bra med USB master.

  Svara
  1. Oskar Berg Inläggsförfattare

   Hallau! Ja, vad ska jag säga… En bugg… Uppdatera till 3.2 så funkar det igen. Man går in under Configure på enheten och kryssar i att uppdatera till 3.2. Versionen finns inte som image ännu.

   Mvh Oskar

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.