Gränssnitt för ROC

Så har själva gränssnittet för ROC 2.0 blivit bättre. En förhandstitt kan ses på http://roc.olresultat.se/.

En skarp version av OLA med fullt stöd för ROC 2.0 kommer förmodligen släppas denna veckan. Bror Erik har testat den på en orienteringsträning och den fungerade som den skulle. Läckert!

Jag håller på att slipa på det sista på ROC 2.0 innan jag släpper den för nedladdning. Vi fick fundera ett tag hur vi skulle göra med ROC:en… Gratis? Kosta? Vi har ändå lagt ner flera tusen kronor på utrustning under alla tester och investerat cirka ett halvårs fritid i den. Vi kom dock fram till att vi vill ge något tillbaka till orienteringen som har gett oss så mycket glädje. Vi gör tillgängligt hur man sätter ihop hårdvaran och gör programvaran för onlinekontrollen tillgänglig för nerladdning. Support ger vi i mån av tid och ork. Ett alternativ vi har pratat om är att om man känner att man är beroende av support eller hjälp för att montera ihop och testa allt så kan vi ta en mindre summa för detta och på så sätt hjälpa mindre tekniskt kunniga klubbar samtidigt som vi kan få igen en del av de pengar vi har investerat i projektet.

Den skarpa versionen är inte långt borta…

//Oskar

En reaktion på “Gränssnitt för ROC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.