månadsarkiv: mars 2016

Vad har ni för storlek på era SD-kort?

ROC:en har allt eftersom laddats med nya funktioner och därmed olika program som alla tar utrymme på SD-kortet. Det 4 GB-kortet jag använder idag börjar sakta men säkert fyllas upp.

Så 6.2 är förmodligen den sista version som kommer för 4 GB SD-kort. Jag kommer bli tvungen att gå över till 8 GB SD-kort.

Sitter och filar på det sista på 6.2 nu…

//Oskar

Miniknat

Många glada kommentarer både under tävlingen och efter tävlingen för diplomen till våra kära miniknatare samt bildspelet på alla miniknatare på en TV i resultattältet blev det 🙂 Kul!!

Sen att jag glömde dra igång liveresultaten under 2 timmar ena dagen kan vi prata tyst om… Det är helt klart dags för en checklista! Mycket att tänka på under kort och intensiv tid!

En annan kul anekdot var andra dagen då vi satte upp en trådlös länk till sista kontrollen… Släpade dit bilbatteri… Satte upp en PC med OLA att ta emot SIRAP-stämplingar… Sen glömde vi konfigurera onlinekontrollen i OLA, humor 🙂 Och speakern sa inget… Hade varit bra med lite feedback där 🙂 Börjar det bli dags för IT-övervakning på en arena…?

Första dagen (natten) försökte vi köra wifi på resultatskärmarna, det slutade i totalt fiasko… Vi tror att det var Accesspunkten som var boven… Då hade vi ändå en rejäl HP 420-AP, proffsgrejer tänkte vi… Men även såna går väl sönder antar jag 🙂 Det blev nätverkskabel resten av helgen 🙂

Glad påsk på er, nu ska jag hem och lägga 2 lastpall med kantsten i trädgården, gott med lite analogt arbete som omväxling!

//Oskar

Min favvo

Så har jag äntligen kommit över egna SRR-SI-mastrar! Trådlösa mastrar med en dongel som tar emot signalen. Gissa om ni kommer att se dem i målfållan på Hallandspremiären i helgen om snön smälter bort 🙂
SRR
Den är även perfekt för familjefoton 🙂 Man riggar upp miniknatsprylarna med kamera och allt. Sen en trådlös master till en ROC kopplad till kameran. Sen sätter man familjen i soffan och SRR:en och en SI-pinne i näven på dottern, sen smäller det av foton på löpande band 🙂
Till helgen hoppas jag även att min nya grej för miniknaten ska funka… Ett bildspel på alla bilder tagna under miniknatet på en av resultatskärmarna i resultattältet 🙂
Syns till helgen hoppas jag!
//Oskar