Krossat rekord :-)

Jaha, i helgen var 10-mila och jag hade fått erbjudande om att hjälpa till med online, men det var en 40-årsfest som redan var inbokad 🙂 Däremot följde jag glatt ROC:arnas framfart på 10-mila! Efter en liten kurs med O-Ringen-gänget för ett tag sen så rattade de 10-mila i helgen med glans. Det kom in 20000 stämplingar från de 7-8 ROC:arna som de körde samtidigt!
Detta gjorde att ROC-servern med råge kom över 200 000 stämplingar totalt sen starten 2012 🙂 10% av alla stämplingar kom alltså in på en helg 🙂
ROC:arna har även varit med på 600 tävlingar ca nu!
//Oskar

9 tankar kring ”Krossat rekord :-)

  1. Felix

    Stod där uppe på plats och undrade om det var ROC’ar, eftersom jag inte såg massa kablar dragna ifrån online kontrollerna.
    De hade strul ett par gånger med att få in tiderna samtidigt som de visade tv kontroller. Vet du om de hade problem med onlinen eller det låg i ”grafiken”?

    SSH lösenordet till ROC’en, vad är det?

    Svara
    1. Samuel

      Det var lite blandade orsaker till att onlinekontroller strulade, överföringen från ROC till internet/arena bröts i något/några fall, masterenheter som inte ville skicka ut som de skulle.

      Svara
      1. Oskar Berg Inläggsförfattare

        Sen var det ett missförstånd i början. Sista och mål var uppkopplade med samlingsboxar som drivs på max 12v. Dock så levererade 12v-batteriet som de använde något mer än 12v. Då fungerade inte boxarna. Detta kom de på lite senare. De satte ROCar som skickade istället och då fungerade det.

        Per stackarn fick ju tydligen en hel del TV-tid när han meckade ROC ute i skogen 🙂 Vi håller på att försöka fundera ut vad som hände, varför mastrarna inte lydde. ROCarna hade dock kontakt med servern hela tiden. Jag ska även kolla igenom om jag kan snabba upp historikavläsningen. Eftersom de hade över 1000 stämplingar i en master så tog det ofantligt lång tid att starta upp, inte bra.

        Svara
  2. Stefan

    Felix > SSH lösenordet är samma lösenord som du använder för att logga in i webbgränssnittet om jag inte kommer ihåg helt fel.

    Svara
      1. Felix

        tack

        då var det användarnamnet jag fick fel på, fick för mig att jag skulle logga in med root

        Svara
  3. Henrik

    Även om rocarna skötte sig bra så var väl resultat hanteringen på årtets upplaga inget som går till historien som det mest lyckade. Inte helt lätt att följa på hemmaplan…

    Svara
    1. Oskar Berg Inläggsförfattare

      För mig som inte följde det, vad var problemet med resultathanteringen?

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.