NU KÖR VI!

Så där ja, då har allt fallit på plats, 8 månader efter de första tankegångarna. Radio Online Control 2.0 är släppt till allmänheten! Fullt stöd finns för den sen igår även officiellt i version 5.1.1 av OLA som finns för nerladdning. Se menyalternativ ”Tävling-Under tävling-Tidtagning-Olresultat.se och Emit ECB/ETS tidtagning” i OLA. Det känns fantastiskt kul att kunna erbjuda denna funktion helt gratis till orienteringsvärlden! Kör hårt!

Till helgen kommer den att köras skarpt på Silva League-finalen med världseliten som deltagare! Nu håller vi tummarna att den fungerar kanon där! De kommer köra ROC med 1 styck Net1-modem och ett par Telia 3G-modem. 4 stycken ROC:ar kommer de att ha.

Den 26 maj kommer jag att ha ROC:en på Sprint DM i Halland. Check kommer vara online. Pinnstart för öppna banor kommer vara online. Någon radiokontroll kommer jag trycka in och sist men inte minst ska jag även sätta mål online. Då testar jag av alla funktioner skarpt! Vi kommer även att köra våra resultatTVskärmar på tävlingen.

//Oskar

En reaktion på “NU KÖR VI!

 1. Håkan Stolt

  Just nu är köksbordet fullt med sladdar och USM-masterstationer. Jag sitter och provkör alla enheter. På Silva League är det krav på dubbla sportidenheter vid varje kontroll. En USB-hub till ROC:en fungerar och löser uppgiften utmärkt. Upp till fyra USB-masters verkar åtminstone fungera.

  Jag har också fälttestat alla kontrollpunkter och systemet fungerar väldigt bra trots varierande täckning (från edge till 4G). En väldigt användbar funktion med systemet är att man kan surfa in och kolla om stämplingarna registreras utan att behöva ha OLA igång. Det möjliggör att man på plats kolla om stämplingarna registreras. Mycket användbart för både teknikprov och kontrollvakter som har en smartphone i högsta hugg.

  Vi håller tummarna att detta fungarar lika bra under tävlingarna som alla tester jag gjort hitintills.

  /Håkan

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Please answer this question (antispam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.